Magda Gessler sprawdziła Restaurację Carską

Magda Gessler ponownie pojawiła się w Legionowie. W minioną sobotę (23.02) sprawdziła Restaurację Carską, a dokładnie czy jej właścicielki wzięły sobie do serca rady po przeprowadzonych niedawno „Kuchennych Rewolucjach”. Jak wypadł test?

fot: TVN/PiotrLitwic.com (publikacja za zgodą TVN S.A.)

Nieoficjalnie udało nam się ustalić, że Carska zdała test wyśmienicie. Gessler była zachwycona rosyjskimi specjałami, które restauracja serwuje. Według niej, właścicielki restauracji zrobiły więcej, niż Gessler wymagała. Była pozytywnie zaskoczona tym, że może zaparzyć sobie herbatę korzystając z tradycyjnego rosyjskiego samowaru. Na koniec miała powiedzieć, że Carska zasługuje na miano najlepszej restauracji z kuchnią rosyjską w Polsce…

Oficjalnie wszystkie szczegóły poznamy po emisji „Kuchennych Rewolucji” w telewizji TVN. Odcinek nagrywany w Legionowie ma się pojawić podczas wiosennego sezonu, który rusza jutro (28.02). W biurze prasowym stacji uzyskaliśmy informację, że nie ma jeszcze wyznaczonej daty emisji. Ewelina Wiśniewska  z TVN zapewniła nas, że nie nastąpi to na pewno do końca marca. Gdy tylko będziemy znali datę debiutu Resturacji Carskiej na antenie TVN, będziemy o tym informować w LEGIO24.

/wł/

5 razy komentowano artykuł "Magda Gessler sprawdziła Restaurację Carską"

  1. Bylam w Carskiej niedlugo po promocji. Uwagi:
    1.jesli grupa (bylo nas 5) zamawia 2 rozne wina, to podaje sie je jednoczesnie a nie w odstepie 10 min (przy pustej sali)
    2. jesli goscie zamawiaja szampana lub biale wino, to podale sie je w kubelku z lodem, a nie stawia na stole, by sie ogrzewala (szczegolnie, ze czekamy na drugie wino)
    3. goscie zamawiajacy przystawki zwykle dostaja je jednoczesnie
    4. to samo dotyczy dan glownych.
    Bedec troche snobka, zamowilam to, czym Pania czestowano. Na jelenia czekalan ponad 30 min (w tym czasie moi wspoltowarzysze spalaszowali plemieni). Jelen (52zl) okazal sie kruchy, ale smakowal jak karton umoczony w wodzie, sos grzybowy nie byl lepszy, totalnie bez wyrazu. Najleprze byly buraczki. Kisiel zurawinowy okazak sie byc normalnym kisielem z torebki z dodatkiem lyzki smietanym
    Pani Magdo, przykro mi, ze firmuje Pani swoim nazwiskiem tak kiepskie knajpy. Na pocieszenie, plemieni byly doskonale. Ale dobra knajpa to nie tylko jedzenie, to rowniez service.
    Pozdrowienia,
    Gabriela Mirowska

  2. Pan Adam na prawdę świetny kucharz! 🙂 Tylko i wyłącznie dzięki niemu ta restauracja jeszcze się trzyma. Niestety żadna z właścicielek nie ma zielonego pojęcia o prowadzeniu restauracji, ani o dobrym smaku.

  3. wladyslaw | 11/03/2013, godz. 08:10 |

    Chyba po drugiej wizycie coś się zmieniło. Ceny które są podawane w menu na stronie internetowej nijak mają się do cen w menu w realu. Pielmieni rozlatuje się, porcja – czuć maliznę. Tylko muzyka i wystrój wnętrza są zgodne z opisem.

  4. AndżinSan | 28/02/2013, godz. 22:48 |

    Geslerka powinna wziąć się za pas startowy w Modlinie…..skoro budowlane patałachy nie potrafią….

  5. WCHODZĄC DO CZĘŚCI KUCHENNEJ GESSLERKA POWINNA MIEĆ SPIĘTE WŁOSY I CZEPEK (CHUSTKĘ) NA ŁBIE ORAZ ŻADNYCH OZDÓB NA RĘKACH – PIERŚCIONKÓW, BRANSOLETEK I POMALOWANYCH BĄDŹ SZTUCZNYCH PAZURÓW. TAKIE ŚĄ PRZEPISY PRACY PRZY ŻYWNOŚCI I TA STARA KLEMPA POWINNA O TYM WIEDZIEĆ. KIEROWNIK RESTAURACJI POWINIEN JĄ POGNAĆ Z KUCHNI A NIE ZACHWYCAĆ SIĘ JEJ BZDURNYMI OPINIAMI. GDYBY DZISIAJ BYŁA JEJ PIERWSZA WIZYTA W CARSKIEJ, KAZAŁABY PRZEMALOWAĆ WSZYSTKO NA BIAŁO I WYPIEPRZYĆ SAMOWAR, BO MA BYĆ SHOW I RZUCANIE MIĘSEM, ŻEBY BYŁA DUŻA OGLĄDALNOŚĆ !

Zostaw swój komentarz

E-mail nie będzie publikowany.


*

AntySPAM *