Stało się! Do Legionowa zawitała Magda Gessler. W minionym tygodniu przeprowadziła ona swoje Kuchenne Rewolucje w Restauracji Carskiej. Choć "legionowski" odcinek Kuchennych Rewolucji na antenie TVN pojawi się prawdopodobnie dopiero pod koniec roku, to już teraz można przekonać się co zmieniło się w znanej chyba każdemu Restauracji Carskiej.
Magda Gessler / fot. TVN
A zmieniło się prawie wszystko. Od wystroju wnętrz po menu. Jest na pewno bardziej przytulnie i co najważniejsze panuje klimat z epoki. Pojawiły się samowary, stylowe dywany, jest dużo złota, a pomieszczenia przemalowano.
W nowym menu króluje śledzik pod szubą, pielmieni syberyjskie, solianka i jelenina w sosie borowikowym podana z kaszą gryczaną i buraczkami.
Restaurację Carską czeka jeszcze test. Odbędzie się prawdopodobnie pod koniec lutego lub na początku marca. Trzymamy kciuki!
/wł/
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz