Carskie rewolucje!

Stało się! Do Legionowa zawitała Magda Gessler. W minionym tygodniu przeprowadziła ona swoje Kuchenne Rewolucje w Restauracji Carskiej. Choć „legionowski” odcinek Kuchennych Rewolucji na antenie TVN pojawi się prawdopodobnie dopiero pod koniec roku, to już teraz można przekonać się co zmieniło się w znanej chyba każdemu Restauracji Carskiej.

Magda Gessler / fot. TVN

A zmieniło się prawie wszystko. Od wystroju wnętrz po menu. Jest na pewno bardziej przytulnie i co najważniejsze panuje klimat z epoki. Pojawiły się samowary, stylowe dywany, jest dużo złota, a pomieszczenia przemalowano.

W nowym menu króluje śledzik pod szubą, pielmieni syberyjskie, solianka i jelenina w sosie borowikowym podana z kaszą gryczaną i buraczkami.

Restaurację Carską czeka jeszcze test. Odbędzie się prawdopodobnie pod koniec lutego lub na początku marca. Trzymamy kciuki!

/wł/

Bądź pierwszą osobą, która skomentuje artykuł "Carskie rewolucje!"

Zostaw swój komentarz

E-mail nie będzie publikowany.


*

AntySPAM *